Övervinna rädslor

matsal21novnr2

Hej på er 🙂

Idag har jag gjort något vi nästan kan kalla för KBT 😉

Jag är nålrädd, men tror faktiskt att min graviditet och förlossning har hjälpt mig lite åt rätt håll. Jag har varit till barnmorskan och satt in en p-stav. Helst ville jag ha p-piller, men det fungerar inte för min medicin mot Rosacea kan slå ut deras effekt.

Bad min sambo om hjälp att sätta dit bedövningsplåstret. Vi hade pratat om var, trodde vi förstod varandra och att det skulle underlätta för mig. När det väl satt där höll jag på att börja gråta, var helt säker på att det blev för högt upp. Väl hos BM fick jag det bekräftat, hemskickad med nytt plåster och tillbaka till henne 1,5 timme senare 😛

Det gick över förväntan att sätta dit staven, är stolt över mig själv. Nu däremot känns det lite ömt och jag tycker det är obehagligt, försöker att inte tänka så mycket.

Gårdagen blev inte så produktiv för min del, är ändå nöjd med helgen, jag gjorde desto mer i lördags. Tvättade om alla jultextilier som var tvättat med det nya sköljmedlet, innan det fick komma upp. Ett bra beslut, slipper vi den starka doften.

Jag är en smula urladdad efter eftermiddagen, tror det blir en lugn kväll. Viggo har känts lite ur form igår och idag, just nu leker han för fullt vilket känns härligt ♥

matsal21nov

Fina Greengate muggarna är framme för i år.

Hoppas ni har en bra start på veckan.

2 svar på ”Övervinna rädslor

    • Tack snälla. Jag är riktigt stolt över mig själv, försökte att inte tänka för mycket innan. Har tänkt desto mer efteråt, när det spänner och gör ont. Tränger undan dom känslorna så gott jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *