Tidig i år

matsal20nov

Hej på er 🙂

Eftersom första advent är på söndag om en vecka, smygstartade jag igår.

Ljusstakar och stjärnor tar jag fram till första advent, men att byta gardiner, dukar, kuddfodral osv tar ett bra tag att göra. Trodde jag skulle behöva dela upp det mer, med tanke på Viggo. Jag lyckades köra på och nedervåningen är så gott som klar. Väntar på att sambon ska plocka fram vissa saker han har lagt på ett bra ställe 😉

Vi tog en promenad tillsammans. Jag var med på en ”hundrunda”, sedan gick jag hem. Har känt mig lite ur form ett tag + att jag fick mens i fredags. Pappa och Viggo gick en stund till och jag passade på att börja byta gardiner i köket.

Pappa nattade Viggo igår, skönt att det fungerade då jag hade fullt upp. Dom gick upp före 19 och pappa kom ner igen 21,30 😉 Jag lät honom sova, vet hur trött han var.

Han ställde sig i duschen, då vaknade Viggo och jag sprang upp. Datorn var igång, värmefilten, TV:n på, kameran låg på soffan för jag skulle ladda in bilder. När han var klar hörde jag hur han släckte lampor och stängde av allt. Upp kom han och jag undrade om jag inte fick bestämma själv när jag skulle gå och lägga mig 😛

Många tecken på att jag var mitt i något och fått springa upp, det missade han tröttmössa. Efter det fick jag knappt borsta tänderna och gå på toa för Viggo skulle ha mamma. Pappa och Viggo stod och tittade när jag borstade tänderna, lite stressad.

Idag pysslar vi vidare, myser och tar dagen som den kommer ♥

matsal20novnr2

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.