Kanske ska smygstarta

viggo18nov

Hej på er 🙂

Provade ett nytt sköljmedel till stor del av jultextilierna, nu stinker det inne i tvättstugan. Fy vilken stark doft, får se om det vädrar ur eller om jag måste tvätta om allt. Kör en maskin med resten nu, tror jag vet vad jag ska välja att sätta upp och använda.

Jag är rätt känslig för dofter och fick nästan huvudvärk igår. Det som hängde på torkställningen i köket luktar inte alls lika mycket, hoppas det vädras ur.

Det var gott med hemmagjord pizza, det tyckte Viggo med. Den vi gjorde gången innan är fortfarande den godaste jag har ätit, den var magiskt god 😉

Vi städade nedervåningen mellan vi gjorde pizza och åt. Skönt att ha det gjort även om jag eventuellt börjar riva i gardiner, dukar, kuddar och annat i helgen.

Bilder från igår på våran goding, en timme mellan dom. Viggo tittar inte aktivt på TV, utan kikar ibland. Den står på en stund på förmiddagen, oftast lyssnar vi på musik ♥ Dagtid är det leksaker i hela nedervåningen, han får leka precis som han vill.

Jag varken hinner eller orkar ta ”fina” (städade) bilder lika ofta. På kvällen när han har lagt sig och vi har plockat undan är jag ganska trött 😉 Då ska jag duscha och det ska fixas med annat. Bloggen är ju lite som min dagbok så det är naturligt att den ändras.

viggo18novnr2

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.