Underbara fredag

kok18novnr2

Hej på er 🙂

Idag har det varit grått och regnigt, snön smälter bort.

Jag har känt mig segstartad. Viggo och jag tog en promenad när det var uppehåll, skönt med friskluft. Till en början krånglade min ljumske, det gick över när jag blev varm som tur var 😉 Viggo klappade händerna på samma ställe som vanligt, han är rolig ♥

Pappa har jobbat hemifrån och slutade lite tidigare. När Viggo och jag var ute såg vi honom åka förbi för att handla. Ikväll blir det hemmagjord pizza. Först ska vi börja städa nedervåningen, får se vad vi hinner och jag har kört igång en maskin tvätt.

Han har funderat och kom på vart han hade gjort av jultextilierna, det låg i torkskåpet. Det används inte och är gömt bakom tvättkorgen. Jag är nöjd att det kom fram, annars hade jag erbjudit mig att shoppa nytt och han kunde fått betala, hihi (skämtar)

Som vanligt den här tiden är det svårt att få fina bilder. Tidigare idag utan blixt blev det mörkt och senare med blixt, mja men det får duga 🙂 Snart är det rött och inte rosa.

kok18nov

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Underbara fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.