Fåglar

framsidan17nov

Hej på er 🙂

Idag har jag börjat gått igenom gardiner, kuddfodral, dukar och sådant inför advent.

Tur att jag började titta runt i god tid innan, saknas en hel del och jag hade inte en aning vart det har tagit vägen. Får jag lust att dra igång något kan jag bli frustrerad om det inte går för att det inte är tvättat eller jag inte ens vet vart det finns 😉

Frågade min sambo när jag kom fram till att mycket saknades. Han sa att det troligtvis ligger i förrådet. Så gick det när jag inte hann tvätta och ta undan tydligen. Förrådet är inte den plats jag hade önskat att han skulle ”gömt” det. Vill ha sådana saker i mitt linneskåp. Bäst för honom att inga råttor varit där och att han vet vart allt är.

Jag brukar låta det ta sin lilla tid att göra advent och det tar säkert längre tid i år när jag har Viggo som kräver mer uppmärksamhet. Tycker det ska vara mysigt att pyssla. Det blir rött och vitt i år igen, det känns varmt och mest juligt.

I eftermiddag har energin liksom runnit ur mig, känns nu att jag sovit dåligt ett tag. Skönt att det är fredag i morgon så vi får ha pappa hemma.

framsidan17novnr2

Roligt att fåglarna uppskattade frö-hjärtat. Det var många här men fångade en på bild.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *