Glad åt lite

kuddfodral16nov

Hej på er 🙂

Vaknade med värk i nacken och hade svårt att titta åt vänster 😉 Känns som ryggen är överkörd. Efter en stund uppe och bus med Viggo mjuknade jag upp något.

Känns som jag var mer vaken än sovandes i natt. Flera nätter nu som jag har sovit dåligt. Tror det är superfullmånen som har gjort sitt. Hoppas på att sova gott i natt.

Efter sambon hade slutat jobba tog vi en sväng till Rusta. Mitt humör var inte på topp innan vi åkte och jag kände nästan för att strunta i det. Väl där smälte mitt hjärta, Viggo var så lugn och fin. Han sa: ”Heej” på sitt otroligt gulliga sätt till flera inne i butiken ♥

Stolt och nöjd mamma, även om shoppingkassen vi kom hem med inte var superspännande. Det blev två kuddfodral som jag hade spanat in i reklambladet, mat till fåglarna, disktrasor, sköljmedel, 3-pack sport-bh, tvål, choklad, tändare mm.

Det var precis vad jag behövde idag, jag älskar min familj 🙂 Viggo har fått välling i magen och snart ska jag natta honom.

disktrasor16nov

Inte bara crazy cat lady, även lite crazy bird lady 😉

Fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.