Nya TV:n

v-rum15nov

Hej på er 🙂

Nya TV:n och två av mina grabbar i morse ♥

Kan inte låta bli att känna mig lite besviken över att snön smälter bort. Slaskigt och trist, ”väderpinnen” har talat 🙂 Jag hoppas det hinner komma ny snö till jul som senast. Vet att det brukar vara så här, men det var så ljust och fint, det blir jag glad av.

Igår när jag nattade Viggo åkte sambon och handlade mat. Våran gamla TV var han snabb att koppla ur, den nya däremot blev inkopplad när jag hade gått och lagt mig. Med andra ord ingen tid framför TV:n, eller jo fast på ett annorlunda sätt 😉

Jag hade inte en av mina bättre dagar igår. Det som gjorde dagen bra var att svärmor hälsade på. Det tyckte både Viggo och jag var roligt, han gillar att leka med henne. Sedan får jag se det positivt att jag tog tag i saker som att boka om en tid.

Idag har jag haft huvudvärk och min rygg känns inget vidare. Trodde det skulle barka iväg med skallebanken, men hann stoppa det värsta med tabletter. Jag skulle ju iväg på massage när Viggo blev sjuk. Får försöka styra upp det snart igen.

v-rum15novnr2

Skojade med pappa och skickade denna bild. Skrev att det var svårt att se på den nya TV:n så Viggo måste klättra nära 🙂 En sak jag tänkte på, det ser snett ut med hyllan på väggen. Hyllan sitter rakt, det är golvet som är ojämnt hos oss.

v-rum14nov

Så här såg det ut när jag hade lust att titta på TV igår kväll. Viggo hade somnat och jag var ensam när sambon handlade 😉

Önskar er en mysig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.