Måndagsfeeling

matsal14november

Hej på er 🙂

Förmiddagen började med att jag kände mig en aning stressad 😉

Jag väntade på att bli uppringd, en tid jag måste boka om. Det blev dags att byta blöja med nr 2 och lägga Viggo som skulle sova, jag behövde få i mig lunch. Mitt i allt skrev min sambo att nya TV:n skulle komma vid 12. Telefonen ringde tack och lov när Viggo somnat och jag hunnit ner, nu är tiden ombokad. TV:n levererades vid 12,25.

Viggo sov ca 1,5 timme, oftast sover han längre. Han åt lunch och senare kom hans farmor och hälsade på. Viggo fick en bok och jag fick veta att jag ska få pengar till en fleecejacka i födelsedagspresent som jag har suktat efter, snällt 🙂

Det började bli mörkt men tyckte att Viggo och jag skulle må gott av friskluft, så vi tog en promenad. På slutet fick jag blodsockerfall och visste inte hur fort jag skulle ta mig in och få något i magen. Tur det fanns mat i kylen att värma. Det gick en bra stund innan jag slutade skaka. Maten fick jag dela med mig av till Viggo som också var hungrig ♥

Hoppades att sambon skulle komma hem och kunna vara med Viggo, men just idag uträttade han något ärende och var sen. Tajming, men vi fixade det ändå 😉 Dagen har varit upp och ner och natten gav inte den sömn jag behövde. Nu tänker jag ta det lugnt.

matsal14novembernr2

Helgens blommor, rött och vitt, fint. Annars brukar vi vänta med den kombinationen till advent vilket är snart 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.