BVC

viggo10november

Hej på er 🙂

Idag har Viggo varit på BVC.

Det var dags att mäta, väga och vaccinering. Visste redan innan att han skulle ligga i underkant på vikten, speciellt efter att han varit sjuk och inte åt mat på 8 dagar. Men han är proportionerlig och följer sin kurva även om det är lite i underkant ♥

Han gillade absolut inte att han måste sitta still och att vi höll i armarna, så det tog en stund att få till vaccineringen. Skönt att han var glad snabbt, annars gick allt bra.

Sambon har jobbat hemifrån idag. Gillar att få ner honom vid 16-tiden i stället för att han kommer kring 17. Speciellt efter denna vecka då han varit i stora staden en dag.

Jag har glömt att skriva något jag har skrattat gott åt länge. Förra helgen när sambon och jag hade lagt oss somnade han direkt och jag låg vaken. Efter en stund började han låta konstigt så jag frågade: ”Vad gör du?”. Jag var inställd på att han skulle svara något i stil med: ”Jag är täppt i näsan, eller ja nu började jag nog snarka”.

Han mumlade något jag inte kunde ta till mig så jag frågade igen. Denna gång hörde jag: ”Jag sorterar sökfunktioner”. Haha, han är effektiv som jobbar till och med när han sover. Jag skrattade så tårarna rann, kan inte säga att det gjorde det lättare för mig att somna 😉 Han viskade dessutom med svag röst båda gångerna, vilket gjorde det ännu roligare. Tänkte att jag måste skärpa till mig så jag inte skulle väcka Viggo 🙂

Dags att fixa en del här hemma så vi får ha fredagsmys snart ♥

viggo10novembernr2

Viggo vill gärna hjälpa till med inredningen 😉

viggo10novembernr3

Bilder från igår, skorporna efter blåsorna är borta. Han är bättre än igår till och med.

Önskar er en mysig fredagskväll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *