Håret blev kort för att vara jag

har7november

Hej på er 🙂

Min sambo kom hem 20,45 igår i stället för kring 19,30.

Det blev en lång arbetsdag för honom. Kvällen innan var jag på styrelsemöte som blev ett långmöte och kom hem ungefär samma tid. Tur det är helg snart så vi får mysa tillsammans ♥ I morse började han senare så jag fick dra mig en stund i sängen.

Idag har jag träningsvärk i ryggen. Han var imponerad över all snö jag hade skottat och sa att jag inte skulle ha gjort det 😉 Får ont men det är ju nyttigt att röra sig.

På morgonen hade det kommit mer, han skottade åt oss och granntanten. Hon hade sagt åt honom: ”Nu får du sluta skotta”, han svarade: ”Det gör jag som jag vill med”. Hon sa att hennes pojkar skulle komma idag och han svarade: ”Då blir dom besviken”.

Viggo tog sig en extra lång sovstund idag. Tänk om han kunde sova den tiden på morgonen i stället, nej då ska han upp 5. Efter han hade ätit lunch tog vi en promenad, det var halkigt så blev en kortis. Sedan drog jag honom i pulkan fram och tillbaka utanför huset, snacka om nöjd kille 🙂 Förra året var han för liten och grät.

Håret när jag var nyklippt, ändå lyckades det glida isär så man ser min virvel. Bad sambon titta så det låg slätt, han är bra på mycket men tydligen halvblind i bland 😉

har7novembernr2

Sedan Viggo föddes har jag fått väääldigt många gråa hårstrån 😉 Tänkte färga utväxten innan frisörbesöket men tog hand om en sjuk Viggo. Ska testa en mörkblond färg i botten, får se hur det blir. Det var en 6:a och det använde frisören också.

Hoppas ni får en skön kväll.

2 svar på ”Håret blev kort för att vara jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.