Tågförseningar

Hej på er 🙂

I morse klev sambon upp före 5, klockan hann inte ens ringa ändå vaknade Viggo. Brås på mor sin som är som ”prinsessan på ärten” 😉 Han följde med pappa ner och fick välling, sedan kom pappa upp med honom till mig igen. Det tog ett tag att somna om men huvudsaken att vi fick sova ett tag till. Pappa skulle med tåget till stora staden.

Snön har vräkt ner. När Viggo sov middag väntade jag en stund, sedan gick jag ut och skottade (babyvakten var med). Hade jag inte gjort det skulle vi knappt kunna öppna dörren. Skakis kom jag in, hann få av mig ytterkläderna så vaknade Viggo. Tur jag hann komma in och pusta ut. Han hade inte sovit klart utan fortsatte sova bara jag kom dit.

Jag orkar inte skriva direkt något om valet, det går att läsa om precis överallt. Blev illa berörd och fick en klump i magen när jag såg att Trump vann i morse.

Sambons tåg är försenat, det var inte direkt otippat. Hoppas han kommer hem snart ♥

Fortsatt fin kväll till er.

Bilder från förra året. Nu blev jag sugen på saffranskaka och grädde, mums 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *