Frissan

matsal7november

Hej på er 🙂

Igår fick vi besök av Viggos gudmor ♥

Jag ställde från början in träffen i fredagskväll på grund av läget här hemma. Igår stod sambon hemlighetsfull och fixade i köket. Jag frågade om han höll på och baka och svaret var ungefär att jag fick väl se 😉 När han var klar doftade det gott av äppelkaka.

Hans idé var att bjuda hem någon och på tal kom Viggos gudmor. Viggo kändes piggare och smittar inte längre så jag chansade och ringde henne och hon hade tid. Vi fick en mysig fikastund. Skoj att få besök och ha det trevligt efter veckan som varit.

Hon tyckte att mitt ansikte såg bättre ut men att jag verkade torr. Skönt att höra från någon annan, jag ser ju mig själv varje dag och tycker det står still just nu. Hyn har blivit slätare och lite nertonad i färg, hoppas att det försvinner helt snart. (Rosacea)

Idag har Viggo äntligen ätit riktig mat, gissa om vi är lyckliga och lättade 🙂

Jag ska klippa mig idag och snön vräker ner. Vi har en bit att åka så helst hade jag inte gett mig ut med familjen. Nu är det som det är, hoppas folk är försiktiga i trafiken och att allt går bra. Det brukar ta en bra stund där, kanske pappa och Viggo åker hem medans.

appelkaka7november

Första gången min sambo gjorde äppelkaka, vi brukar äta paj annars 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *