Vackert

framsidan6november

Hej på er 🙂

Riktigt vackert ute, blå himmel, snö flyger i luften och vitt på backen 🙂

Viggo vaknade vid 3 i natt och ville ha vatten och välling. Sedan somnade han om till strax före 7. Redan före 9 hade han druckit en till flaska välling, det är mer än vi fått i honom vid dagens slut annars. Han har fått i sig lite nyponsoppa, blåbärssoppa och kanske någon tugga smörgås med. Detta måste betyda att det håller på att vända ♥

Igår tog hela familjen en kortare promenad, en sträcka som vi kallar ”hundrundan”. Kommer från att vi brukar se våran granne gå den rundan med sin hund. Vi har även en ännu kortare runda som vi kallar för ”gravidrundan”, den gick jag när jag var gravid och sambon sa att jag gick i ett tempo som en 100-åring 😉 (Vi har fler rundor än så.)

Till kvällen beställde vi hem mat. Vi fick inte äta i lugn och ro, Viggo var inte på sitt bästa humör. Det var ganska väntat och vi tog kvällen för vad den var.

Får se vad vi hittar på idag. Vi hoppas på en pigg och glad kille ♥

I morgon ska jag till frissan, hoppas att vi alla mår bra. Jag har känt till och från i veckan som att det är en förkylning som vill bryta ut, nu får det vara nog faktiskt.

framsidan6novembernr2

Öppnade dörren och tog dessa bilder, innan vi har skottat och gått där 🙂

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.