6 år tillsammans

6artillsammanssvartvit5nov

Hej på er 🙂

Idag firar min sambo och jag 6 år tillsammans ♥

Han är min bästa vän och trygghet. Dom här åren har varit dom bästa och dom jobbigaste i mitt liv. Riktigt tuff var tiden fram tills det äntligen gick vägen och vi fick våran Viggo. Tredje gången gillt har aldrig varit viktigare. Härliga för jag vet att han alltid finns där. Vi är tillsammans mer tid än någon annan jag vet och trivs med det ♥

Vi gillar det enkla, att vara hemma och mysa tillsammans, äta god mat. Vi behöver inte ett stort hus och är glada så länge våran gamla bil rullar 😉 Däremot verkar det som vi måste köpa en ny TV, den vi har är snart 10 år så den börjar ha gjort sitt (tyvärr) Jag gillar inte att köpa teknikprylar, tycker det är tråkigt att lägga pengarna på.

Stilen här hemma har ni ju sett. Jag gillar gamla möbler som jag har fyndat på blocket eller vi har ärvt, kombinerat med en del från Ikea. Jag älskar blommor, att ha en blombukett på matsalsbordet uppskattas, blommorna kommer oftast från ICA.

Viggo är det bästa som har hänt mig och utan min sambo hade han inte funnits ♥

Jag hoppas att Viggo mår mycket bättre så vi får en mysig dag tillsammans. Natten var mindre stökig, han vaknade någon gång och ville ha vatten. Han fick välling 5,30 och somnade om 6,30 och vaknade igen 8,30. Nu är han feberfri måtte det hålla i sig ♥

Inte det lättaste att ta bilder på oss själva 😉

Önskar er en härlig lördag.

2 svar på ”6 år tillsammans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.