Semesterdag

matsal3november

Hej på er 🙂

Vi hade önskat oss en härlig semesterdag nu när sambon har varit ledig 😉

I natt har Viggo vaknat flera gånger så vi har fått rätt lite sömn. Sedan skulle han dessutom kliva upp vid 3,30. Han somnade igen strax före 8 och sov till 10. Febern är kring 38 grader idag med. Dags att det vänder nu så våran goding blir bra ♥

Som vanligt när sambon har en ledig dag har vi haft något ”mindre roligt” inbokat. Idag skulle jag iväg och ta cellprov, bara att bege sig iväg. Killarna tog en tur med bilen medans och när jag var klar stod dom parkerade utanför och tittade på klipp i mobilen på Viggo när han var liten 🙂 Känns bra att jag har det gjort i alla fall.

Vi har hamnat efter med det mesta. Igår lyckades vi få golven städade nere. Sambon dammsög och jag moppade när Viggo somnat. Skönt att få bort saftfläckar och annat klibb. Har bara dragit av golven emellanåt denna vecka, blir så med en sjuk liten.

En bra helg då vi alla är friska och pigga skulle sitta riktigt riktigt fint nu 🙂

matsal3novembernr2

Rosorna stod 1 vecka, idag åker dom i soporna. Inte ofta rosor står så länge för mig 🙂

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

4 svar på ”Semesterdag

    • Tack Sofia det hoppas vi med. Lider med honom och mår inte alls bra av att han knappt äter, även om ”alla” säger att dom klarar sig på vätska och välling. Han tunnar ur, det gör ont i mammahjärtat. Hoppas ni får en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.