Skitdag

baksidan2november

Hej på er 🙂

Idag har vi fått lite snö. Synd det inte ligger kvar, är fint när det blir ljust och vitt 🙂

Hoppas att våran goa kille blir frisk snart, fy sjutton vad detta tär. Han är liten och klart det märks när vi inte får i honom att äta på samma vis. Vi har rådfrågat HC idag igen, men det är ”bara” att vänta ut skiten. Försöker erbjuda honom att äta ofta. Han har en sämre dag för jag fick inte ens i honom favoriträtten till lunch, det en mild puré.

Vällingen gick ner i morse i alla fall, sedan har han druckit en del vatten och saft. Vätska är huvudsaken säger HC. Gör ont i mig när han visar att han är hungrig och vill ha något, men allt jag tar fram tar han handen emot så jag ska ta bort det. På sin höjd att han tar en tugga eller smuttar på det jag tagit fram, sedan kommer oftast tårarna 🙁

Det här var inte våran vecka, ser fram emot när han blivit frisk ♥

baksidan2novembernr2

Stora snöflingor tidigare idag 🙂

Önskar er en skön kväll.

4 svar på ”Skitdag

    • Tack! Viggo brukar ha feber på sin höjd 2 dagar, detta är helt nytt för oss. Skit blåsor som gör att det drar ut på tiden. Vad skönt att höra att han är bättre.

        • Det är jättejobbigt. Hoppas det vänder nu, vill inte att han ska behöva må så här. Hjärtskärande att han är hungrig men inte kan äta. Min lilla kille har inte så mycket att ta av. Skönt i alla fall att vällingen gick i ikväll. Usch hemskt med lunginflammation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.