Redan november

viggo30oktober

Hej på er 🙂

Sjukstugan fortsätter och ute har det regnat hela dagen.

Hälsocentralen ringde en snabb sväng och hörde hur det var med Viggo. Det tycker jag var en bra grej av dom, vi var ju i kontakt med dom igår. Han fick i sig välling i morse. Efter det har det varit svårare, lunchen gick ner. Känner mig hjälplös och frustrerad när han visar att han vill ha något men inget går i. Är glad åt det han tar emot ♥

Han har fått saft, eller kanske snarare vatten med färg på 😉 Det var roligt att dricka ur ett vanligt glas och stundvis har jag gett honom från en sked. Jippi, bra med vätska.

Kvällen igår var inte rolig. Vi lagade mild köttfärssås och ris, Viggo var bredvid och sa: ”Mm maka”. När det väl var klart stängde han munnen. Provar allt möjligt men det gör ont i hans mun 🙁 Det är ungefär samma läge ikväll med.

När sambon hade slutat jobba tog jag en ”paus”. Jag gick upp i Viggos rum och städade hans garderob. Blev två kassar som min systers lilla kille kanske kan ha och två kassar som är för smått även för honom. Det var ett tag sedan jag rensade bland hans kläder.

viggo1novembernr2

Sötaste killen som gillar skor 🙂 Stor blåsa på överläppen och flera små på underläppen. Värst är så klart dom på tungan. Nu får detta vända ♥

Första bilden är för två dagar sedan.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.