Jobbig natt

matsal31oktober

Hej på er 🙂

Natten var inget vidare, vid 2-tiden vaknade Viggo och var jätteledsen.

Pappa tog med honom ner. Han var törstig och hade nästan skakat när han drack vatten. Efter det fick han välling, tror det gick i för fort för det vände igen 🙁 In med pappa och Viggo i duschen, det gillades inte. Sedan tog jag Viggo och han fick ny blöja och pyjamas. Tack och lov kröp han nära mig i sängen och somnade efter det ♥

När Viggo är sjuk sover jag knappt. Kan inte slappna av, det är som jag ligger och vakar över honom. När jag väl sov var det nog lätt för jag drömde knasiga drömmar. Tänk det var om mina arbetskompisar igen 😉

Viggo har en stor blåsa på tungan och några små, även på underläppen. Inte konstigt att det är svårt att få i honom att äta, gör ont. Det verkade vara på väg åt fel håll i förmiddags, fick knappt i honom vätska. Ringde 1177 och fick ingen hjälp alls, vi blev hänvisade till Hälsocentralen. När dom ringde hade det som tur var blivit bättre, jag hade fått i honom vatten och smoothie. Nu hoppas vi det vänder så han blir bra ♥

Sambon har jobbat hemifrån idag i fall vi skulle behöva åka iväg med Viggo och onödigt att utsätta andra för smitta när han lika gärna kunde jobba hemma.

matsal31oktobernr2

Blev en snabbtitt på Albert & Herbert i lördags, Viggo tyckte det var roligt att springa runt där 😉 Den här fina blommiga lampskärmen kom min sambo med 🙂 Jag gillade den så den fick följa med hem. Han är uppmärksam och vet vad jag gillar.

Kvällen blir lugn i Viggos tempo. Hoppas på en bättre dag imorgon, att alla är friska.

Hoppas ni har en bättre start på veckan än vad vi har haft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.