Viggo feber

viggomamma29oktober

Hej på er 🙂

Igår var det första gången på minst 1 månad som jag var in på en affär 😉

Vi var till ICA, jag köpte hårfärg och sedan tog vi en sväng på Albert & Herbert. Jag har träffat vänner, tagit promenader, varit på en middag, till Viggos gudmor och hälsat på min farmor, men ut bland mer folk utan smink och utslag i ansiktet har tagit emot.

Jag sminkade mig för en gångs skull. Ögonen är irriterade hela tiden, men det gick bra, idag är jag däremot lite rödare under ögonen. Blir att vila huden igen.

På kvällen åt vi en jättegod middag, biff, rotfrukter, fetaost, gröna oliver som varit i ugnen och bea till det. När Viggo hade somnat myste vi ner oss i soffan.

När vi gick och la oss kände jag direkt att Viggo hade feber. Han är inte pigg idag, sover för andra gången nu. Så tråkigt att han blev sjuk. Hoppas det vänder fort och att sambon och jag klarar oss. Jag känner mig ur form och lite varmare än jag brukar vara.

Jag har plockat med blommor, skurat på båda toaletterna, torkat av i köket. Resten av dagen blir lugn och ta hand om Viggo.

viggomamma29oktobernr2

På Viggos body står det ”I AM AWESOME”. Den har han fått av en vän till mig. Han tyckte själv att han var stilig och sprang och tittade sig i spegeln flera gånger 🙂

 

Coola killen ♥

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Viggo feber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *