Räkor

matsal28oktobernr3

Hej på er 🙂

Det var väldigt gott med räksmörgåsar igår och ett glas vitt till det 🙂 Räkor som man skalar själv är det godaste tycker vi. Katterna var som galna när sambon stod vid diskbänken och skalade, självklart fick dom smaka några räkor var ♥

Tror katterna busar mycket med varandra nu, för dom tappar mer hår. Vi tog en sväng med snabeldraken igår igen (nästan standard). När Viggo hade tröttnat på att dra ur sladden eller stänga av dammsugaren satte han sig och läste en bok, han gillar böcker.

Jag brukar se städning som gratis motion 😉

Får se vad vi hittar på idag, mycket mys blir det i alla fall 🙂

rakor28oktober

Vi har majonäs till, men burken fick inte vara med på bild.

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.