Nya vinterkläder

viggo27oktober

Hej på er 🙂

Försökte fånga våran goding på bild igår med nya overallen och jackan ♥

Han ville mest springa runt och lekte med en visp 🙂 Tänkte att pappa skulle få se hur stilig Viggo var, därför tog jag fram kameran innan plaggen åkte i tvättmaskinen. Jag tyckte mycket om jackan den är så fin, overallen är också bra. Dessa kanske inte räcker vid – 20 grader, hoppas jultomten kommer med en dyrare/varmare overall 😉

Två mornar har Ikoz hoppat upp i sängen och väckt Viggo 5,30. Idag hade hela familjen eventuellt kunnat sova längre då sambon har jobbat hemifrån. Tack för det katten.

Solen har visat sig idag med, underbart. Sambon slutade lite tidigare och vi tog en promenad i solskenet. Efter det har jag gett Viggo middag. Sambon är och handlar, vi ska lyxa till det med goda räksmörgåsar och ett glas vitt, det var inte igår ♥

Inte den bästa skärpan, det var full fart på vårat hjärta 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Nya vinterkläder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *