Solglimtar

kok27oktober

Hej på er 🙂

Idag har jag äntligen fått se solen (och även hur ”dammigt” det var(är) här) 😉

Nästan så att jag hajade till när solen visade sig, det var efterlängtat och flera dagar sedan. Känns i bland som det inte spelar någon roll hur ofta vi dammsuger med två dunbollar till katter, men det syns extra väl när solen visar sig så klart.

Viggo och jag tog en promenad, när vi kom in körde vi en sväng med snabeldraken nere. Vagnen släpar med sig löv och grus och min lilla hjälpreda är expert på att plocka upp skräp och ge mig. Jag fick vara snabb för att hinna med 🙂 Det gick betydligt lättare att dammsuga förut, nu stänger han mest av den och drar ur sladden.

Jag har varit ur form några dagar, skulle behöva en rejäl massage. Min sambo var gullig och kom hem med 20 stycken fina rosor igår ♥

När han kom hem idag skuttade jag in i duschen, var svettig efter promenaden och dammsugning. Sedan mat i magen. Sambon glömde sin matlåda hemma och köpte pizza på lunchen, det lät smarrigt tyckte jag men kyckling och ris gick i det med.

Underbart med fredag i morgon 🙂

rosor27oktober

Vackra rosor ♥

rosor27oktobernr2

Önskar er en fortsatt skön kväll.

2 svar på ”Solglimtar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.