Saknar solen

matsal25oktober

Hej på er 🙂

Illamåendet och huvudvärken fortsätter, mindre roligt. Jag är rejält spänd i nacken.

I morse ville jag inte kliva ur sängen, var en trött och sliten mamma här. Fick dra mig en stund i alla fall, sambon har jobbat hemifrån idag och slapp restiden. Jag skulle kunnat ha sovit middag med Viggo, men hoppas på en bättre natt i stället.

Drömde att en arbetskompis sa att jag borde sova på nedervåningen, där skulle jag inte bli störd(?) Vi kan inte ha bott här för jag sa att vi hade ett extra rum som kunde passa. Jag skulle iväg på något så var stressad och hann inte fråga vad han menade med att inte bli störd. Jag är vanemänniska och kan inte sova utan min sambo ändå 😉

Direkt när sambon slutade idag gick vi ut på en promenad. Nu känner jag mig så pigg jag kan för denna dag. Dags att börja med middagen.

matsal25oktobernr2

Helgens blommor står sig fina. Blev vita och en starkare rosa denna gång 🙂

Hoppas ni har en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.