Våran älskade kille

viggo25oktober

Hej på er 🙂

Regnväder, jag gillar den friska luften men blir trött av den mörka årstiden 😉

Jag har mått ganska konstigt idag. Vaknade med huvudvärk och la mig på spikmattan en stund innan jag klev upp. Sov dåligt i natt också, hade tankarna på annat. Igår fyllde en vän från förr år, fast födelsedagen firade han i himlen för första gången.

Dagen fortsatte med illamående, säkert för att jag är trött, har ”fel vecka” och sover dåligt. Det brukar bli så efter ett tag, bara att bita ihop, jag vet att det går över.

När Viggo hade sovit en timme på sin middagslur började Ikoz att jama, han är ju för rolig. Denna gång lyckades Viggo fortsätta sova som tur var 🙂 Jag vilade bredvid honom ca 45 minuter men somnade inte. Just då mådde jag väldigt illa.

Annars har vi haft en bra dag. Viggo har klättrat upp på vardagsrumsbordet för första gången. Jätteskoj tyckte han och mamma tänkte att nu blir det en till sak att hålla koll på. Jag ska inte gnälla, han är snäll och vi leker bra tillsammans och han ensam ♥

viggo25oktobernr3

 

Charmigaste killen jag vet 🙂 ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *