Mörkt

pelargon24oktober

Hej på er 🙂

Det mörka regniga vädret håller i sig och jag fortsätter vara trött 😉

Viggo och jag tog en promenad i en ”lucka”, vi klarade oss helt från regn. Skönt att komma ut en stund, även om proceduren innan är mindre rolig. Han är en bestämd herre som springer iväg i stället för att vilja klä på sig, i vagnen kom han till slut.

Viggo hade sovit mindre än en timme idag då Ikoz började jama och krafsa på dörren, givetvis väckte han Viggo. Jag fick släppa in honom till oss, han var go men efter en stund tröttnade han på att Viggo var på och då rev han till. Slutade i tårar och sedan ett försök att få honom att somna om. Blev en längre tupplur tack vare det.

Jag vilade med honom. Har sovit halvdant i flera nätter, hoppas på ändring på det i natt. Tänkte först att jag inte skulle vila för att vara mer trött ikväll, men vad gör man när ögonen knappt orkar hålla sig öppna. Det kändes bättre efteråt i alla fall 🙂

Vi städade övervåningen noga igår, bra att få det gjort. Vi gillar att vara hemma, mysa, busa med Viggo och ta det lugnt. På kvällen åt vi chips, det äter vi ytterst sällan så det smakade och så såg vi fler avsnitt av min favoritserie ”Vampire Diaries”.

pelargon24oktobernr2

Pelargonen som jag planterade om och tog in senast, härligt så länge den står sig 🙂

Hoppas ni har en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *