Höstrusk

v-rum14oktobernr3

Hej på er 🙂

Höstrusket fortsätter, det gör mig inte piggare direkt 😉

Vi städade nedervåningen noga igår. När Viggo sov middag åkte sambon och tränade och jag moppade golven. Senare tog vi en promenad, det var ruggigt men skönt när vi kom in i värmen igen. På kvällen såg vi några avsnitt av en favoritserie.

Viggo brukar ropa ”mamma” eller gråta till när han har sovit klart. Först trodde jag det var något fel igår, en störning för det liksom prasslade till på något vis. Så gick det upp för mig att våran goa kille pillade på babyvakten uppe och rätt var det var började han spela vaggvisor. Jag skrattade och gick upp till honom med ett stort leende 🙂

Det var inte länge sedan vi kom på att den spelar visor, så den funktionen har vi inte använt oss av. Däremot är Viggo snabb att snappa upp, så det här var inte sista gången han trycker på knapparna när han har vaknat. Visorna har spelats många gånger, pappa och Viggo har legat uppe, Viggo ville mysa och prata först. Nu sover han ♥

Får se vad vi hittar på idag.

v-rum14oktobernr4

Bilder från en annan helg.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *