Godaste pizzan

pizza21oktober

Hej på er 🙂

Jag brukar inte lägga upp bilder på mat ofta. Igår åt jag den godaste hemmagjorda pizzan någonsin, den förtjänar att få vara med i bloggen 🙂

Både sambon och jag åt så vi blev proppmätta. Det är sällan jag äter mer bara för att det är gott, igår unnade jag mig det. Det bästa är att det finns kvar till lunch idag. Senare när pappan skulle natta Viggo försvann han 😉 Vet att han har varit trött så jag lät honom sova. Han kom ner efter 1 timme och 15 minuter.

Viggo vaknade 3,30. Med välling i magen somnade han om till ca 7,30. Den extra sömnen min sambo fick igår och i morse gjorde honom gott ♥ Jag fick dra mig en stund, sängen är som skönast när det är dags att gå upp.

Jag gick ut och bytte vatten i fågelbadet tidigare och gav skatorna lite bröd. Fy sjutton vad kallt, nu regnar det som småspik. Känns som det blir en pyssla innedag.

pizza21oktobernr2

Är det lunch snart? 😉

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.