Underbara fredag

kok21oktober

Hej på er 🙂

Äntligen fredag och en efterlängtad helg, det behöver jag. Vissa dagar känns det (nästan) som det vore semester att åka och jobba 😉

Den känslan glömmer jag bort väldigt fort som tur är. Jag har sovit dåligt några nätter och Viggo har varit på sitt lilla vis. I natt vaknade han och var hysterisk. Verkar som nattskräck, vi fick inte kontakt med honom på en bra stund, otäckt. När han hade vaknat på kröp han nära mig och somnade. Länge sedan det var så illa. Min älskade goplutt ♥

Jag är ganska bortskämd med att sambon jobbar hemifrån på fredagar. I morse skulle han till sjukgymnasten så det blev en fredag på kontoret. När han kom hem tog vi en frisk promenad hela familjen. Nu fixar han hemmagjord pizza, det ska bli riktigt gott 🙂

viggo21oktober

Viggo tänkte fixa middag till oss, kanske förrätten 😉 ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *