Besök

matsal20oktober

Hej på er 🙂

Blev lite dagvill när sambon hade semester igår 😉 Härligt att det är fredag i morgon.

Dagarna rullar på med Viggos rutiner. När det är dags för dagens första kopp kaffe har jag längtat efter den länge. Det är mycket man ska undvika när man har Rosacea, kaffe t.ex. Jag dricker inte många koppar så dom tänker jag fortsätta njuta av.

Sedan är det individuellt. Jag har läst och hört att man kan ”blossa upp” och då veta att det där reagerar jag på, så fungerar det inte alls för mig. Jag har haft min Rosacea i ca 1,5 år och det har stegvis blivit sämre. Jag har alltså inte märkt att nu åt jag en chokladbit och blev röd i ansiktet. Svårt att veta om det är något jag borde undvika då.

Idag har vi haft efterlängtat besök av en vän. Hon berättade roliga saker och sedan pratade vi om bitar som gjorde att jag känner mig lättare till sinnet. Trevligt och skönt då jag har haft många funderingar som hon kunde hjälpa mig bringa klarhet i 🙂

Viggo vaknade 4,30 i morse, vi fortsätter önska att han ska sova längre. *Jäsp*. Han somnade om senare. Dags för kvällsbestyr nu, Viggo har precis druckit sin välling ♥

matsal20oktobernr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *