Semesterdag

gardiner19oktober

Hej på er 🙂

Sambon kom hem 19,30 igår. Viggo hade somnat innan, men vaknade redan vid 20,00. Jag var trött, törstig och behövde gå på toa. Pappa gick upp, gråten fortsatte och blev nästan värre efter en stund. När jag var klar gick jag dit, la mig i sängen bredvid Viggo och som magi blev han tyst direkt. Det är bara mamma som gäller ♥

Det är både gulligt och stundvis jobbigt. Undrar hur det skulle gå att ha barnvakt en kväll, när inte ens pappa får trösta. (Klart han fixar det till slut om jag skulle vara borta). Viggo har fortfarande aldrig haft barnvakt, vi har inget behov av det (än) 😉

Den här dagen har susat förbi, som en efterlängtad semesterdag har förmågan att göra. Sambon har passat på att träna på gymmet och han har putsat fönstren på utsidan i köket, bra att ha det gjort innan det blir kallare. Så tar jag insidan när det är dags att göra advent. Vi har hämtat ut ett paket med adventsgardiner och stolsöverdrag.

Var mysigt att kunna ta en promenad hela familjen idag, friskt och skönt. Viggo är trött nu, verkar som det blir jag som får gå upp och lägga mig med honom. Han är inte nöjd i pappas famn. Jag gör ett försök, sedan blir det mys i soffan med sambon.

stolsoverdrag19oktober

Jag är nöjd med innehållet i paketet, gillar spetsgardiner så varför inte även till jul 😉

Önskar er en fortsatt skön kväll.

Lånade bilder från Cellbes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.