Slow morning

v-rum14oktober

Hej på er 🙂

I morse vaknade Viggo vid 5,20.

Pappa hade önskat sovmorgon men fick kliva upp med våran goding. Det är ändå han som sover bäst om nätterna 😉 Jag fick dra mig i sängen ett tag. Viggo och jag har oftast det väldigt lugnt på förmiddagen, gillar att mjukstarta. Viggos gudmor brukar säga att hon ska ha en ”slow morning” och det gillas här med.

Jag har ätit medicin i en vecka nu. Tycker att det blivit bättre under ögonen, det är fortfarande kvar. Kinderna kan jag inte riktigt säga, kanske att dom blekts en aning.

Vi började titta på filmen Frost tidigare. Viggo stod helt still och lyssnade när det var vissa låtar. Den filmen är så fin och bra, var nog mamma som tittade mest 🙂 När det var dags att sova middag somnade han ganska fort, nu sussar han sött.

Pappa är ute och byter till vinterdäck på bilen, det snöade ju lite för första gången igår. Får se vad vi hittar på resten av dagen.

v-rum14oktobernr2

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.