Äntligen fredag

viggo1oktober

Hej på er 🙂

Sambon kom hem precis efter jag skrev igår ♥

Han var borta hemifrån ganska precis 16 timmar. Tur att han hade haft en bra dag i stora staden fast han var över en timme sen. Det här med tågen kan man bli knäpp på. Han ska iväg till veckan igen, men på onsdag har han tagit semester 😉

I morse var vi trötta, Viggo däremot tyckte dagen skulle startas 5,20. *Jääääsp*

Några gulliga saker han säger nu: Jag frågar: ”Vad säger katten?”. Viggo svarar: ”Mjaaa”. ”Vad säger hunden?”, Viggo: ”Oooff”, ”Vad säger kossan?”, Viggo: ”Muuuu eller Oouuu”. Roligast av allt, ”Vad säger fåret?”, Viggo: ”Mamma”, haha va.

Lite förvirring uppstår i familjen i bland. På morgonen när vi vaknat säger mamma: ”Ska vi gå ner?”. Pappa säger: ”Ska vi gå upp?”. Så när pappa frågat Viggo: ”Ska vi gå upp?” och Viggo svarat: ”Ner”, har pappa trott att Viggo sagt: ”Nej”. Ner såklart.

Det är roligt när det dyker upp nya ord även om dom inte alltid uttalas rätt. Förra fredagen när vi var på jouren på sjukhuset gick det förbi två herrar med varsin dricka-burk. Viggo sa direkt: ”Mmmm maka”. Det säger han ofta. Jag log stort ♥

Lite bilder som jag inte har visat. Översta bilden var när Viggo var febrig här om veckan. Bilderna nertill var i september när han hjälpte pappa träna 🙂

Vi har varit ute på en uppfriskande promenad. Kom lite snö tidigare idag.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *