Tågstrul

matsal13oktobernr2

Hej på er 🙂

I morse ringde min sambos klocka 4,15. Han skulle ta bilen till en grannstad och sedan åka tåg vidare till stora staden, allt för att hinna i tid till en utbildning. Men tåget var försenat. Senaste tiden har han inte haft speciellt tur med tågen.

Viggo vaknade inte så vi låg kvar i sängen till ca 6. Då ville han upp och äta välling.

Gårdagen var trevlig hos min vän. Skönt att få prata av mig om min diagnos och allt som har hänt senaste tiden. Höra hur hon har haft det och sedan berätta senaste om Viggo och skratta hjärtligt. Det var precis vad jag behövde, det är mysigt hos henne.

Jag körde en städning av nedervåningen idag för att vi ska ha mindre sådant att göra i helgen. Dammsög med Viggo som vanligt och moppade golven när han sov.

Viggo och jag tog en promenad idag. Senaste tiden har jag dragit mig mer än vanligt för att gå ut, speciellt utan pappan. Eftersom han skulle komma hem sent kände jag att vi måste ut och få luft. Solbrillor, mössa och halsduk. Solen sken, det gav mig orsak att ha solbrillor som jag sällan har annars 😉 (Kan gå ändå också så klart.)

Blev inte glad tidigare, sambon sa att tåget hem var ca 1 timme försenat. Får se när han kommer hem. Jobbigt för honom att köra bil sista biten, det är drygt 1 timme. Gissar på att hans ”arbetsdag” kommer landa runt 16 timmar. Tack för att det är fredag imorgon ♥

matsal13oktober

Jag är också rejält trött efter en lång dag ensam med Viggo. Somnade nästan när jag nattade honom ♥

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *