Komma iväg

matsal12oktober

Hej på er 🙂

Vi tog en skön promenad tillsammans igår på kvällen ♥

Viggo sov ju middag länge så han blev vaken ungefär en timme längre än vanligt. Ändå vaknade han vid 5 i morse och tyckte det var dags att starta dagen 😉 Kan ha att göra med att det var lite blött i sängen. När han ligger på sidan blir det så i bland, var bara att byta lakan och ta ur madrasskyddet, det åkte i maskinen direkt jag klev upp.

Själv vaknade jag före 4 och hade någon konstig dröm om att en älg jagade mig i skogen bland en massa träd. Har haft rätt konstiga drömmar några gånger nu.

Idag har sambon jobbat hemifrån. Mitt på dagen när Viggo sov middag och sambon hade lunch tog jag en dusch och tvättade håret. Skönt att ha det gjort för ikväll ska jag till min fina vän, Viggos gudmor 🙂 Det ska bli skoj att få prata bort en stund.

Imorgon ringer sambons klocka omänskligt tidigt vid 4,15. Jag hoppas verkligen att Viggo inte vaknar då, sover gärna vidare ett bra tag efter det.

matsal12oktobernr2

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Komma iväg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *