Grå dag

kok11oktober

Hej på er 🙂

Vi kom ut på en kortare promenad igår innan Viggo började protestera 😉

Skönt med luft även om det gör att ögonen rinner ännu mer. Jag ser ut ungefär som jag har gråtit konstant en vecka och har röda eksem under ögonen på samma gång. Känns som jag har kört upp ögonen i en vicks burk. Blir grumlig i ögonen emellanåt.

Sambon sa igår att jag såg sämre ut under högra ögat. Insåg det jag med, blev grymt frustrerad. Att ha utslag på kinderna är en sak, men det här med ögonen känns skit rent ut sagt 🙁 När han kom hem nyss sa han att det inte var lika ilsket rött. Snälla låt det vända. Vet att det blir en hel del fokus på detta, det påverkar mig jättemycket.

Viggo vaknade när han hade sovit en timme idag. Han var fortfarande trött så jag la mig bredvid honom, har känt mig trött senaste dagarna. Vi somnade och sov länge. Var seg när vi vaknade. Efter en kopp kaffe blev humöret betydligt bättre, härligt 🙂 I bland är det skönt med vila mitt på dagen. Sov inte bra i natt trodde nästan det var fullmåne.

Annars har vi busat en massa, dansat och sjungit. Pappa har precis kommit hem nu.

kok11oktobernr2

En liten goding som sprang förbi och Zim som älskar att ligga på köksbordet ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.