Söndagsfeeling

v-rum9oktober

Hej på er 🙂

Det var trevligt att träffa alla igår på middagen 🙂

Var med Viggos gammelmorfar och hans sambo, Viggos farmor och hennes sambo, Viggos farmors syster och hennes man och hennes son. När vi närmade oss deras hus var mina händer svettiga, det är inte skoj att visa sig bland folk och se ut som jag gör nu. Speciellt att ögonen är rejält påverkade. Men det kändes ok efter en stund.

Viggo fick leka med tåg och tågbana, det tyckte han var skoj. Han är så go, söker kontakt och säger hej till alla. I bland missade dom det, då tittade han på den personen länge. Fick höra att vi ska vara stolta, vi har en trygg och fin kille som är charmig ♥ Att det är våran förtjänst. Det vet vi så klart, känns ändå väldigt roligt att höra.

Skönt att resten av häcken blev klippt igår. Vi har en del kvar att fixa ute inför vintern. Tömma ur jord i mina krukor och ställa undan, täcka över möbler osv.

Idag regnar det, blir att pyssla inne. Vi skulle ha åkt till en grannstad och firat Viggos kusin i efterskott. Men min sambo har ont i ryggen och kör ogärna drygt en timme dit och sedan hem igen och jag är nöjd med att ha träffat folk igår 😉

v-rum9oktobernr2

En katt på vardera sida i vardagsrummet 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Söndagsfeeling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.