Middag

nejlikor8oktobernr2

Hej på er 🙂

Går runt och mår smått illa, är nog biverkningar av medicinen. Hoppas det ger sig.

Annars känns det rätt ok faktiskt. Gårdagen tog på krafterna den med, samtidigt som jag fick nytt hopp. Sambon hade värk och var inte på sitt bästa humör. På kvällen åkte han iväg till gymmet och jag och Viggo myste i soffan med en bok. Han var lättnattad.

Idag är det grått och regnet hänger i luften. Sambon ska ändå passa på att klippa resten av häcken på baksidan, så vi kan släppa det sedan.

Mot kvällen ska vi på middag hos hans morfar. Jag drar mig för att åka, vill inte visa mig bland folk. Ögonen svider, tåras och jag är rejält röd runt. Läkaren sa att det är bäst att låta bli smink nu när det är som värst. Det skulle väl bara rinna ut i alla fall. Därför hade jag helst haft en hemmahelg bara vi, men när bästa morfarn bjuder på middag så 😉

nejlikor8oktober

Helgens fina blommor. Mina favoriter nejlikor.

Önskar er en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *