Besök på jouren

pelargoner7oktober

Hej på er 🙂

Fredagar ska vara mysiga och sköna, tre fredagar i rad har inte varit skoj för oss.

Först Viggos olycka och akuttid hos tandläkaren. Det gick bra tack och lov men var otäckt, ledsen kille, mycket blod och sved i mammahjärtat. Förra fredagen fick Viggo feber och var hängig hela helgen. Idag har vi spenderat 2 timmar på sjukhuset.

Svärmor sa igår att jag skulle sluta med salvan, att jag inte skulle bli sämre. Ringde hälsocentralen och fick tid på jouren. Läkaren skrev ut Tetracyklin och Finacea.

Jag ska prova bara tabletterna en vecka först och se om jag blir bättre. Eftersom jag är sämre av salvan jag fick i måndags. Så det lättare går att säga vad som hjälper och vad som förvärrar. Nya salvan Finacea ska jag vänta med, kanske bara tabletterna behövs. Nytt hopp, jag önskar verkligen att det här fungerar. Annars blir det remiss vidare.

Efter middagen igår gick Viggo och pappa på en frisk promenad ♥

Jag orkade inte ut och gå. Jag hade städat nedervåningen, dammsugit med Viggos hjälp och moppat golven när han sov. När dom var ute fortsatte jag på altanen och planterade om fyra till av mina Mårbackasticklingar. Hoppas alla klarar vintern inne. Frisk luft fick jag, hade bara inte lust att möta folk och Viggo kom ut han med 😉

pelargoner7oktobernr2

Stilig ”vinterförvaring”. Dom till höger är mina ”bjässar” som jag klippt ner rejält och planterat om i mindre krukor p.g.a. platsbrist.

Känner mig ändå nöjdare med läkarbesöket idag, han tog sig mer tid. Hoppet är det sista som lämnar en har jag hört 🙂

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *