Lång dag igen

jag1oktobernr2

Hej på er 🙂

Gårdagen tog på krafterna.

Jag var ganska nervös inför besöket på hälsocentralen. Efteråt släppte spänningarna och jag blev ledsen, även om diagnosen var väntad från min sida. När vi hade kommit in från promenaden drack vi kaffe och åt en varsin biskvi. Choklad är en av många saker jag ska undvika har jag läst. Tur jag äter det sällan, igår var det min tröst 😉

Gillar inte att söka hjälp och har en del jobbiga erfarenheter bakom mig som inte gjort saken bättre. Därför drar jag på det såvida det inte är akut. Jag har många frågor, men dom fick inte ställas för läkaren var där 1-2 minuter och distriktssköterskan hade inte en aning. Hon frågade mig om jag hade googlat(?!) Ja massor, så klart.

Sambon hade missat att han måste åka till stora staden idag. Han trodde det var ett möte han kunde ta via telefon/video. Jag fick veta det i igår och skuttade inte av glädje, det blir långa dagar. Han slutade tidigare än tänkt igår och han och Viggo var med mig på hälsocentralen. Hade Viggo tappat intresset hade dom gått ut medans.

Min sambo är min bästa vän och mitt största stöd ♥

Viggo och jag har varit ute på en frisk promenad idag. På eftermiddagen dammsög vi fast pappa gjorde det igår, katterna hade tussat ner. Viggo var halvt sovande när pappa kom hem efter 19,30. Vi hade en halvkrånglig nattning. Hoppas han sover gott nu.

jag1oktobernr5

Nya ”träningskläder” från Lidl, billigt och bra 😉 Linnet passade inte ihop med min sport-bh, så för bildens skull hoppade jag över att ha den på mig.

Ansiktet är värre nu, speciellt under ögonen och jag var osminkad så det visar jag inte.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *