Diagnos

matsal3oktober

Hej på er 🙂

Gårdagen avslutades bra ♥

Viggo och jag tog en frisk promenad och pappa skulle klippa häcken på baksidan. När vi kom hem satt han på altangolvet och fixade. Han hade lyckats kapa av elkabeln så häcken var oklippt 😉 Inne var det strömlöst för jordfelsbrytaren hade gått.

Vi tittade på en stund. Viggo gillar maskiner och när det låter. Halva häcken blev klippt innan det var dags att göra middag.

Idag har jag varit på hälsocentralen…

Distriktssköterskan kunde inte hjälpa mig. Hon kallade in en läkare som tittade på mig snabbt och sa: ”Rosacea”. Det har jag själv varit inne på länge. Känns både skönt och jobbigt att få en diagnos 🙁 Det är kroniskt, obotligt, kommer och går. Hoppas verkligen att salvan gör att det blir betydligt bättre än vad det är nu.

Jag ska använda salvan i max 3 månader, så får jag ta det därifrån. När det är ansiktet påverkar det mig mycket. Inte direkt att man kan dölja det med ett par byxor eller en tröja, känns blottat. Helst vill jag inte gå ut utan full make up, men gör det ändå.

matsal3oktobernr2

Viggo är fortfarande lite ur form, vet inte riktigt vad det är. Vi tog en promenad hela familjen tills han började protestera. Skönt med luft en stund ♥

Önskar er en fortsatt bra start på veckan.

Bilder på helgens fina rosor.

4 svar på ”Diagnos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.