Superhjälte

viggo2oktober

Hej på er 🙂

Våran goa kille är feberfri, skönt ♥

Vi satt och tittade på serier igår kväll när Viggo vaknade. Pappa gick upp men Viggo var otröstlig, det enda som hjälper då är att få ligga nära mamma ♥

Han är fortfarande ur form och natten var inte rolig. Han vaknade och var jätteledsen, det tog över en timme att få honom att somna om. Vi brukar inte ge välling mitt i natten men det fick han i hopp om att det skulle lugna honom, till slut somnade han.

Tanken var att vi skulle på Viggos kusins kalas idag, men vi blir hemma. Han ska vara helt frisk först och vi vill inte riskera att smitta någon 😉 Han vaknade dessutom innan han sovit klart sin middagslur och var inte på bra humör. Hoppas pappa lyckas få honom att somna om, han behöver vila efter denna natt och när han inte är kry.

Igår tog vi en skön promenad, det gjorde hela familjen gott efter att jag och Viggo varit inne mest i två dagar. Efter det klippte sambon gräsmattan så nu är det fint ute igen.

Imorgon ska jag till hälsocentralen för att kolla upp mina utslag och eksem i ansiktet.

Överallt jag har läst står det att en läkare ska ställa en diagnos, men jag fick tid hos en distriktssköterska. När jag sa att en distriktssköterska redan tittat på mig (svärmor) sa kvinnan i telefonen att om hon inte kan säga vad det är kallar hon in en läkare. Jag hoppas på det bästa, har gått med detta över 1,5 år. Vill verkligen ha hjälp nu.

viggo2oktobernr2

Våran superhjälte ♥

Önskar er en skön söndag 🙂

2 svar på ”Superhjälte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *