Oktober

pelargon1oktobernr2

Hej på er 🙂

Jag får smått ångest av att skriva oktober, tänk att vi redan är där 😉

Det känns ändå helt ok med tanke på det fina vädret. Här är det solsken och blåser lite. Jag tycker det är vackra kontraster just nu. Mina ståtliga Mårbackor mot höstlövens färger. Jag har varit ute och vattnat mina blommor på baksidan och njutit en stund.

Viggo är piggare idag. Febern är kvar men har tack och lov gått neråt. Han sov en del under dagen igår och blev därför vaken längre på kvällen. Hela familjen gick och la oss strax före 23. Han var ledsen och somnade inte på över 1 timme ♥

Hoppas och tror det vänder fort för honom och att sambon och jag klarar oss.

Vi hade tänkt göra egen pizza igår. Jag var så sugen på det och ville göra något liknande som min kusin bjöd på för någon helg sedan. Av praktiska skäl blev det hämtpizza, fick fungera det med 😉 Vi ville lägga tiden på Viggo i stället.

pelargon1oktober

Vackert ♥

Önskar er en riktigt härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *