Viggo feber

kok30september

Hej på er 🙂

Förra fredagen hände Viggos olycka och denna fredag har han fått feber ♥

Tycker synd om honom, jobbigt att se honom dålig. Eftersom sambon gjorde en lång dag i stora staden igår, har han jobbat hemifrån idag. Jag fick dra mig i sängen ett tag i morse. När jag kom ner kände jag ganska direkt att något var fel med Viggo.

Fick höra att han inte ens ville ha välling när dom klev upp. Jag tog tempen på honom och han hade feber. Han kröp upp i min famn och somnade. Är glad att jag lyckades få i honom lite gröt och äppelbitar innan han tog sin vanliga middagslur.

Han har blivit sämre under dagen. Skönt att han sover mycket, hoppas att han blir frisk fort. Han har sovit ett bra tag i soffan, han vaknade precis. Vi har turats om att ha honom i famnen. Är ändå tacksam att han har klarat sig bra, sällan han har varit sjuk ♥

kok30septembernr2

Hoppas ni har en mysig fredag 🙂

4 svar på ”Viggo feber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *