Lång dag

viggo16september

Hej på er 🙂

Jag var trött redan när jag gick till styrelsemötet igår kväll. Vi höll dessutom på något längre, kom hem ca 20,30. Var lite kvällsbestyr att fixa med då. Samtidigt ville jag komma i säng i tid för sambon skulle till stora staden idag och jobba = lång dag.

Klockan ringde 5 i morse, han åkte före 6 och kommer hem vid 19,30. I morgon är det äntligen fredag, då ska han jobba hemifrån och sluta tidigare, det ska bli härligt 🙂

Som småbarnsmamma är man väl ofta trött 😉 Senaste dagarna har jag känt mig tröttare än vanligt. Frustrerande för jag har haft svårt att somna på kvällen.

Idag har vi haft efterlängtat besök av en fin vän. Vi har pratat och busat med Viggo ♥ Kändes extra roligt att få sällskap idag när sambon är borta länge.

viggo16septembernr2

Min dator var grymt seg igår, därför ominstallerade sambon den och nu kan jag inte ladda in nya bilder. Vilken tur att jag hade lagt till dessa bilder på mina fina grabbar från den 16 september, men inte publicerat än 🙂 (bara på FB) Pyjamas från gudmor.

Önskar er en fortsatt bra kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *