Viggos kläder

 

Hej på er 🙂

Kvällarna går fort, speciellt när sambon kommer hem senare än vanligt. Även om det bara var en halvtimme igår, han kom hem vid 17,30.

Blir lite tid med Viggo som äter välling ca 18,30 och vid 19 är han trött. När han somnar varierar men oftast kring den tiden. När det slår mig att det kommer en dag då någon annan ska ta hand om Viggo mer än vad jag gör får jag ont i magen. Försöker att inte tänka på det, vill leva här och nu 🙂 Det är flera månader kvar tills dagis/jobb (januari).

Om jag var rik skulle jag stanna hemma längre och när jag väl började jobba skulle jag gå ner rejält i tid. Tänk vad energi man skulle kunna ha, både i att ge på jobbet och hemma med familjen. Tycker vi arbetar för mycket och många bränner ut sig. Det ska högpresteras oavsett var man jobbar. Det här blev djupare än jag hade tänkt mig 😉

Jag är givetvis tacksam för att jag kan vara hemma med Viggo relativt länge, men det är en del i hur samhället fungerar som jag inte riktigt är tillfreds med. Tror det delvis var olyckan i fredags som satte igång denna karusell i mitt huvud. Att om det skulle hända honom något är mamma långt därifrån, inte ens i samma stad. Änglavakt önskas ♥

När jag skriver rik syftar jag självklart på pengar. Lycka, glädje, kärlek osv. betalar tyvärr inte räkningarna. Annars är jag lyckligt lottad och rik ♥

 

Idag har Viggo hjälpt mig att dammsuga innan han sov sin middagslur. Nu är det mycket att stänga av och på dammsugaren som gäller 🙂 När han sov moppade jag golven. Skönt att helgstädningen nere är så gott som klar. Mer tid tillsammans ♥

Ikväll ska jag kila iväg på ett styrelsemöte.

Trevlig kväll.

Bilder på senaste inköpen till Viggo.

4 svar på ”Viggos kläder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *