Våran altan

altanen26septembernr2

Hej på er 🙂

Snart oktober och det är som finast på våran altan ♥

Dagen har varit lugn med en hel del lek. Viggo tog sig en extra lång sovstund. Han vaknade efter en timme och var fortfarande trött, då flyttade jag honom till våran säng. Jag hade inte tänkt vila men blev kvar i sängen, då sover han som bäst 🙂

Han åt sin lunch med god aptit. När han hade ätit klart sin lasagne var det min tur att få mat i magen. Då gapade han som en liten fågelunge och ville ha min mat med. Pappas mat är fina grejor det 😉 Pulled beef och ris var det som bjöds, ”nam nam” tyckte Viggo. Därför sparade jag av min mat som han fick till middag, nöjd kille.

På eftermiddagen gick vi ut på en skön promenad. Vi tajmade vädret bra, en stund efter vi hade kommit hem blev det mörkt och grått ute.

Sedan pappan kom hem har jag hängt en maskin tvätt. Viggo leker med bilar och dansar om vart annat. Välling har han i magen, får se när han somnar med tanke på den långa middagsluren. Han kliver oftast upp vid 6 på morgonen med pappa ♥

altanen26september

Små sticklingar i maj som jag tog från mina övervintrade Mårbackor 🙂 Hoppas jag lyckas övervintra många, vi har inte bra förvaringsmöjligheter.

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *