Dop

viggomamma25september

Hej på er 🙂

Idag har vi varit på dop av Viggos kusin ♥

Dagen har varit bra, det var roligt att träffa alla. Viggo skötte sig fint både i kyrkan och på fikat efteråt. Några höga toner kom det, men det var allt 😉 Han gick runt på fikat och sa hej till alla. Tog i ena mosterns klänning och sökte kontakt, så gullig ♥

När dopet och fikat var klart blev det en snabb sväng på Ikea. Vi passade på att äta middag där hela familjen innan vi åkte hem. Det skulle bli tokigt med tider annars. Viggo blev trött i bilen och somnade en stund. Väl hemma har han fått välling och tagit ett bad.

Vi hörs mer i morgon 🙂

viggopappa25septembernr2

Finaste killarna ♥

Hoppas ni har haft en skön söndag.

2 svar på ”Dop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *