Viggo har slagit sig

viggo13september

Hej på er 🙂

Vilken skitfredag det här blev 🙁

Viggo lekte som han brukar i hallen bland skorna. Jag var i närheten då han ramlade. Trodde först att det bara var något litet som det kan bli, tills jag såg allt blod som rann ur munnen. Tack och lov jobbade sambon hemifrån idag och satt på övervåningen.

Jag fick panik och ropade på honom. Han kom ner, snabbt tog han en handduk och torkade blod. Vi försökte titta och det såg ut som att ”strängen” under överläppen hade gått av. Några telefonsamtal, en del strul och efter det ett besök hos tandläkaren. Det var som vi trodde, strängen är av och som det ser ut har tänderna klarat sig ♥

Gråten har varit som en klump i halsen och tårarna bränner fortfarande innanför ögonlocken. Jag vet att jag har bra koll på honom och att jag inte kan förhindra allt. Även om jag hade varit där i rätt sekund hade han kunnat slå sig i alla fall. Det är omöjligt att fånga honom i varje fall, hur gärna jag än önskar att jag kunde det.

Huvudet värker. Men nu ska vi försöka göra det bästa av resten av dagen. Viggo verkar ok vilket är huvudsaken. Han lyssnar på musik och leker ♥

viggo13september

Bilder på våran älskade kille 13 september i år och 13 september förra året ♥ ♥ ♥

Tänker att allt var tur i oturen ändå och försöker att inte vara för hård på mig själv.

Hoppas ni har en mysig fredag.

2 svar på ”Viggo har slagit sig

    • Verkligen inte roligt 🙁 Tack, försöker att tänka så men det gör ont i hjärtat. Har släppt ut lite tårar som jag hållit inne på några timmar, behövde lätta på trycket. Vet att jag inte kan skydda honom mot allt, även om jag vill. Ja nu är det full fart på honom.

      Hoppas ni får en bra helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *