Snart helg

v-rum22september

Hej på er 🙂

Idag när Viggo sov middag vaknade han efter 45 minuter, vilket händer ofta.

Jag tog med honom till min säng, han brukar somna om. Var trött själv och sängen skön, tänkte att han skulle sova max en timme till. Blev förvånad att vi sov länge. Han sover gott när han ligger bredvid mamma, jag brukar gå när han har somnat annars ♥

Promenaden på eftermiddagen behövdes extra mycket idag, blev seg efter sovstunden.

Viggo gillar pappas mat. Nu var det ost och skinksås, han säger: ”nam nam”. Han är så söt 🙂 Mindre söt är han när han håller på med sina ”hyss”. Trött mamma när pappa kom hem. Efter han fått middag av mig tog pappa med honom upp så han fick bada.

Jag ska strax skutta in i duschen och stå där länge, lyxa till det med hårtvätt 😉

v-rum22septembernr2

Ikoz ville vara med på bilderna och hade skönt häng. Härligt med fredag imorgon 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.