Finaste hjärtat

viggo18september

Hej på er 🙂

Kvällen igår blev helt ok.

Efter promenad och middag tog jag ett skumbad med doft av persika från Body Shop. Senare myste sambon och jag ner oss i soffan och kikade på ”The Arrow”. Viggo vaknade två gånger innan vi la oss. Han sov större delen av natten med oss.

Idag har vi haft en bättre dag, även om Viggo håller på med sina ”hyss” till och från. Jag har lyckats få honom på andra tankar några gånger, alltid något. Det är så klart faser och perioder som ska gås igenom, bara att försöka göra det bästa av det ♥

Minns när han väckte mig ungefär var 20:e minut på nätterna, då var jag inte i toppform. Är tacksam för att vi sover bättre, han verkar nöjd när han får sova med oss.

Idag har vi hämtat ut ett paket från H&M med en del nytt till Viggo, visar något tag. Efter sambon kommit hem har jag hängt en maskin tvätt och snittat fina blommor. Känner mig rätt trött i huvudet, skulle behöva sitta och ”tomglo” en stund som Ernst skulle säga 😉

Bilder från i helgen. Vill ha dom i bloggen också, har lagt ut dom på FB. Pyjamasen har han fått av sin gudmor och har även en vit där det är text för mamma 🙂

Trevlig kväll.

2 svar på ”Finaste hjärtat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *